Цени, пакети и промоции

Фотосесии бебета/деца

Фотосесиите на бебета и деца се провеждат на открито, в студио или директно във вашия дом. Летният сезон е изключително подходящ за заснемане при естествена светлина, можем да съчетаем сесията с приятна разходка в парка, където стресът за детето ще е минимален. Те са с различна продължителност и цена според броя на обработените кадри, които ще получите накрая:

Мини фотосесия: 60 лв

Мини фотосесията е с продължителност около един час. Заснема се на една локация, избрана от вас или препоръчана от нас и включва една визия. Облечете детето в дрехата, с която желаете, вземете любимите играчки и аксесоари. Ние също ще осигурим декори . Получавате 15 обработени кадъра, които ще изпратим на вашия email до една седмица след сесията.

Стандартна фотосесия: 120 лв

Стандартната фотосесия е с продължителност около два часа. Заснема се на една или две локации, по ваш избор. Включва 2-3 различни визии, подсигурете желаните тоалети и аксесоари. Получавате 30 обработени кадъра, които ще изпратим на вашия email до една седмица след сесията и CD със снимките.

Макси фотосесия: 200 лв

Макси фотосесията е с продължителност над два часа. Заснема се на няколко локации и включва 5 или повече визии, според вашите желания. Получавате 60 обработени кадъра на ващия email до една седмица след сесията и DVD със снимките.

Фотосесии бременни: 100 лв

Фотосесията за бременни е с продължителност един час. Заснема се в студио или сред природата. Получавате 20 обработени кадъра на вашия email до една седмица след сесията и DVD със снимките.

Семейна фотосесия: 100 лв

Семейната фотосесия е с продължителност един час, като може да се проведе в студиото ни или сред природата. Включва 2-3 визии, според вашите желания. Получавате 20 обработени кадъра на ващия email до една седмица след сесията и DVD със снимките.

Събития

- Детски рожден ден: 60 лв на час

Заснемането на детски рождени дни се заплаща в зависимост от продължителността на събитието: 60 лв на започнат час. Получавате всички кадри, записани на CD като можете да изберете 20 кадъра, които да обработим допълнително.

- Кръщене: 60 лв на час

Заснемането на кръщане се заплаща в зависимост от продължителността на събитието: 60 лв на започнат час. Включва заснемане на подготовката, ритуала и снимки със семейството и роднините. Получавате всички кадри, записани на CD като можете да изберете 20 кадъра, които да обработим допълнително.

Сватби

- Сватба: 700 лв

Заснемането на събитието е през целия ден, като са ангажирани двама фотографи и асистенти. Включва приготовленията на младоженците, ритуалите в гражданското и църквата, фотосесия с гостите, ресторант. Получавате един комплект DVD в специална обложка и подбрани снимки, качени в онлайн галерия.

- Следсватбена сесия: 200 лв

Провежда се в ден, различен от сватбения, на място, избрано от вас или препоръчано от нас. Получавате 25 обработени кадъра на вашия email до една седмица след сесията и луксозно DVD със снимките.

Други събития и персонални ангажименти: по договаряне.